miercuri, iunie 19, 2024

Cum a reactionat un italian cand a aflat ca este casatorit cu un barbat, desi era casatorit de ani buni cu o femeie

Share

Un barbat italian de varsta mijlocie a fost surprins recent sa afle de la autoritati ca este casatorit cu un englez pe nume Brian James McIntyre. Giovanni, care doreste sa-si pastreze anonimatul, a solicitat un certificat de casatorie de la primaria din Castiglione Cosentino (provincia Cosenza din Calabria) pentru o procedura notariala care a scos la iveala situatia ciudata.

Spre surprinderea sa, insa, pe langa documentul pe care il solicitase, un functionar i-a prezentat un al doilea certificat care arata ca McIntyre se casatorise la Cosenza la 7 august 1982.

„Functionarul a devenit stanjenit cand am cerut certificatul. Mi-a atras atentia ca aveam o problema pentru ca se pare ca m-am casatorit cu altcineva in Cosenza. Nu cu o persoana de sex feminin, ci cu un barbat”, a spus barbatul.

„I-am raspuns ca nu stiam ca sunt homosexual, asa cum am aflat acum. Primaria din Cosenza a facut aceasta greseala in 1982 si nimeni nu si-a dat seama. Le-am spus copiilor aceasta poveste absurda, dar pentru varsta mea a fost necesar sa le explic ca tatal lor nu era casatorit cu o britanica”, a declarat italianul intr-un interviu acordat ziarului Il Fatto Quotidiano.

In afara de faptul ca la acea vreme in Italia nu erau permise casatoriile intre persoane de acelasi sex, Giovanni spune ca nu o cunoscuse pe McIntyre pana la acest eveniment, potrivit rotalianul.com.

Italianul este uimit de faptul ca nimeni nu a gasit o greseala in 42 de ani: „Dupa nume, pare sa fie cetatean scotian scotian, dar nu am putut gasi nicio alta informatie despre el, niciun numar de identificare fiscala, nicio data de nastere”.

Citeste si
Ce să vizitați în Tokyo - cele mai frumoase locuri și atracții turistice

Sursa link

Citeste si...

[wp-rss-aggregator]

Citeste si...