luni, mai 27, 2024

Florin Piersic a implinit astazi 88 de ani. Mesajul actorului. „Aceasta este adevarata bogatie”

Share

Florin Piersic, unul dintre cei mai populari si apreciati actori romani, implineste astazi 88 de ani. Cu aceasta ocazie, a postat pe contul sau de socializare un mesaj in care dezvaluie ce este cel mai important pentru el.

„Nu este timp pentru nostalgie. Nu acum. Suntem in 27 ianuarie. Peste trei zile se va intoarce „numaratorul” si „varst” meu va deveni infinitul, simbolul prieteniei si al iubirii, adica 88. Ce bine se cuvine! Iubire, prietenie, speranta, bucurie sunt cuvintele pe care le pretuiesc cel mai mult pe lume, si nu sunt doar cuvinte…!

Am primit si primesc iubire de la voi toti, de la cei care imi sunteti alaturi cu gandurile lor bune, cu prietenia pe care mi-o aratati si care ma umple mereu de speranta unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a va vedea in sala sau de a va cunoaste in fata micului ecran.

Cu ani in urma, pe scena Teatrului National, in spectacolul „Pasarea maiastra a tineretii”, i-am spus partenerei mele, Carmen Stanescu, urmatoarele: „Doamna, eu am dat mai mult poporului decat am primit de la el”.

Astazi, Florin, le spun celor care citesc aceste randuri: „Am dat mult oamenilor, dar am si primit mult de la ei!”. Da, da, este adevarat. Fara tine, fara aplauzele pe care mi le dai, fara mesajele pe care mi le scrii, fara privirile tale calde cand ne intalnim pe strada, as fi… saraca. Pentru mine, asta este adevarata bogatie. Cel mai valoros lucru.

Cand va vad uneori cum va inclinati in fata mea de pe scena din sala, astazi este randul meu sa ma inclin in fata dumneavoastra.

Citeste si
Kate Middleton si afectiunea pe care a avut-o si Printesa Diana

Și mai vreau sa stiti ca citesc tot ceea ce imi scrieti si mi-as dori ca timpul sa fie mai lung pentru a va putea raspunde fiecaruia in parte. Din fericire, sunt inalt… la propriu… asa ca pot sa-mi intind bratele ca niste aripi si sa va imbratisez pe toti. Florin”, se arata in mesajul lui Florin Piersic pe Facebook.

Citeste si...

Citeste si...