vineri, iunie 14, 2024

Femeia spioana: Secretele seductiei dezvaluite de o fosta agenta rusa

O poveste uluitoare dezvăluită de Aliia Roza, fosta spioană rusă instruită în artele seducției de KGB. Aflați cum a reușit să scape de regimul opresiv și să înceapă o nouă viață în America.

Share

Aliia Roza, o fosta spioana rusa, a dezvaluit intr-un podcast socant detalii tulburatoare despre antrenamentul de seductie la care a fost supusa de serviciile secrete moscovite. Nascuta intr-o familie de ofiteri militari de rang inalt, Roza a fost recrutata la varsta de 18 ani intr-un program secret al KGB-ului focusat pe „artele seductiei”.

Scopul programului era de a crea „maestri ai manipularii” capabili sa obtina informatii valoroase prin utilizarea sexului si a sarmului personal ca „arme” de spionaj. Roza a dezvaluit ca a primit un antrenament intens pentru a invata cum sa vorbeasca, sa se imbrace si sa se machieze pentru a-si seduce tintele masculine.

„Nu este vorba doar de sex – de fapt, este foarte departe de sex. Este vorba despre arta comunicarii. Suntem invatati cum sa ne imbracam, cum sa ne machiem, cum sa ne prezentam, cum sa vorbim cu tintele noastre, cum sa le facem pe acestea sa creada in noi si sa aiba incredere in noi.”

Fosta spioana a explicat ca programul se concentra pe psihologia masculina si pe modul de a exploata dorintele si punctele slabe ale barbatilor.

„Este vorba despre psihologia oamenilor, a criminalilor, a barbatilor. Este vorba despre intelegerea perspectivei barbatilor si despre ce anume isi doresc.”

Amagita sa serveasca un regim opresiv

Nascuta intr-o familie aferenta nomenclaturii militare sovietice, Roza a fost convinsa de la o varsta frageda ca servirea statului reprezenta un act patriotic si nobil. Ea a fost recrutata in programul secret de seductie al serviciilor secrete dupa ce a fost selectata din 350 de elevi pentru abilitatile sale exceptionale.

„Am fost facuta sa cred ca sunt o eroina care lupta impotriva traficului de persoane si de droguri, salvand toti acesti copii minori rapiti de la familiile lor. Ii vedeam pe toti parintii care veneau la departamentul nostru plangand, implorandu-ne sa ii ajutam.”

Citeste si
Probe Cheie Excluse in Scandalosul Dosar de Luare de Mita al Fostului Lider PSD Dumitru Buzatu!

Insa, cu timpul, Roza a inceput sa realizeze ca fusese amagita si exploatata de propriul guvern. Un fost agent FBI i-a spus chiar ca era „o jucarie distrusa” care fusese ea insasi victima exploatarii sexuale.

„La sfarsitul zilei, cand am salvat viata cuiva, m-am simtit bine. Dar nu m-am intrebat niciodata cum ma simteam fiind intr-un corp care era in mod constant abuzat si violat de barbati la intamplare.”

Fuga din Moscova si noua viata in America

Femeia spioana: Secretele seductiei dezvaluite de o fosta agenta rusa
Femeia spioana: Secretele seductiei dezvaluite de o fosta agenta rusa

In 2004, Roza s-a indragostit de un barbat despre care trebuia initial sa stranga informatii. Cand asociatii acestuia au descoperit ca era o spioana, ea a reusit sa fuga din Moscova cu ajutorul iubitului ei. Stabilita ulterior in Los Angeles, Roza si-a schimbat numele si a rupt legaturile cu serviciile secrete ruse.

Astazi, ea are peste un milion de urmaritori pe Instagram si isi dedica timpul femeilor dornice sa isi creasca stima de sine, nu instruirii viitoarelor agente. Roza este profund dezamagita de regimul lui Vladimir Putin si de razboiul din Ucraina.

„Putin a inceput razboiul. Toti acesti oameni nevinovati au murit fara niciun motiv. Cine va vorbi impotriva acestui rau? Ce se intampla in lume? Sper ca povestea mea va incuraja femeile sa fie motivate, sa se sprijine reciproc si sa isi impartaseasca povestile.”

Agentii sunt la fel de exploatati ca si tintele, a avertizat gazda podcastului. Cred ca nu exista castigatori aici cand folosesti sexul si dragostea ca arme de razboi.

Sursa imagini: SocialMedia
Subiecte abordate in articol: rusia, spionaj, seductie, razboi ucraina

Citeste si...

[wp-rss-aggregator]

Citeste si...