joi, iunie 20, 2024

Gabriela Firea il provoaca pe Nicusor Dan la o dezbatere publica pentru Primaria Bucuresti

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îl invită pe actualul primar general, Nicușor Dan, la o dezbatere publică pentru viitorul Bucureștiului. Ea îl provoacă pe Dan să discute despre respectarea legii și funcționarea instituțiilor.

Share

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe actualul primar general, Nicusor Dan, la o dezbatere publica pentru viitorul Bucurestiului. Intr-un mesaj publicat pe retelele sociale, Firea precizeaza ca este dispusa sa participe la orice dezbateri electorale, dar cu conditia ca Nicusor Dan sa fie prezent alaturi de ea.

Firea aminteste incidentele din dezbaterea din 2016, cand Dan a venit insotit de oameni care au jignit-o si i-au incalcat regulile si decenta. Este motivul pentru care Firea a refuzat in 2020 sa mai participe la o confruntare cu Nicusor Dan, din cauza „campaniei de manipulare si atacurilor repetate” la adresa sa.

Gabriela Firea il provoaca pe Nicusor Dan la o dezbatere publica pentru Primaria Bucuresti
Gabriela Firea il provoaca pe Nicusor Dan la o dezbatere publica pentru Primaria Bucuresti

In mesajul sau, Firea ii transmite lui Nicusor Dan ca este mai usor sa pretinda ca sustine „principii”, decat sa explice de ce nu a indeplinit promisiunile din campania electorala din 2020 privind imbunatatirea infrastructurii si a vietii bucurestenilor. Ea il provoaca pe Dan sa discute fata in fata despre respectarea legii si functionarea institutiilor, doua teme pe care Dan si-a centrat campania.

Gabriela Firea considera ca Nicusor Dan are o atitudine duplicitara, incalcand prin actiunile sale principiile pe care pretinde ca le apara. Prin aceasta scrisoare deschisa, Firea incearca sa atraga atentia asupra modului in care Dan gestioneaza Primaria Capitalei si il provoaca la o dezbatere publica, in care sa-si prezinte viziunea pentru Bucuresti.

Sursa imagini: SocialMaedia

Subiecte abordate in articol: Gabriela Firea, Nicusor Dan, alegeri locale 2024, Primaria Bucuresti

Citeste si
Un avocat explică de ce legea le interzice profesorilor să dea meditații elevilor. "Moralitatea este mult subestimată în România"

Citeste si...

[wp-rss-aggregator]

Citeste si...