Termeni si conditii

Prezentare generala

Gazetacivica.ro si site-urile sale afiliate (colectiv, “Site-ul”) sunt marci ORGANICS HGM SRL, detinute si operate de ORGANICS HGM si afiliatii sai (“Gazeta Civica”, “Compania”, “noi” sau “ne”). Accesul si utilizarea Site-ului sunt supuse acestor termeni si conditii de utilizare (“Termeni de utilizare”).

 • “Siteul” sau “Gazeta Civica” include orice informatii sau servicii puse la dispozitie de Gazeta Civica, indiferent de suport, si include, fara a se limita la orice site-uri web afiliate, aplicatii mobile, videoclipuri, produse si aplicatii pe care le punem la dispozitie. Ne rezervam dreptul, in orice moment si din cand in cand, de a modifica, suspenda sau intrerupe (temporar sau permanent) Site-ul, sau orice parte a acestuia, cu sau fara notificare prealabila.
 • Site-ul nu este destinat utilizatorilor cu varsta sub 13 ani. Daca aveti sub 13 ani, nu utilizati Site-ul si nu ne furnizati informatii personale.
 • Nu pretindem ca Site-ul sau oricare dintre continuturile sale sunt accesibile sau adecvate in afara UE. Este posibil ca accesul la Site sa nu fie legal pentru anumite persoane sau in anumite tari. Daca accesati Site-ul din afara UE, o faceti din proprie initiativa si sunteti responsabil pentru respectarea legilor locale.

Declinarea responsabilitatii pentru sfaturi medicale

Continutul acestui Site are doar un scop informativ. Continutul nu este menit sa inlocuiasca sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Solicitati intotdeauna sfatul medicului dumneavoastra sau al altui furnizor de servicii medicale calificat cu privire la orice intrebare pe care o aveti cu privire la o afectiune medicala. Daca credeti ca aveti o urgenta medicala, sunati imediat la medic sau la 112

Gazeta Civicanu recomanda si nu sustine niciun test, medic, produs, procedura, opinie sau alte informatii specifice care pot fi mentionate pe site. Increderea in orice informatie furnizata de Gazeta Civica, de angajatii Gazeta Civica, de alti colaboratori care apar pe Site la invitatia Gazeta Civica sau de alti vizitatori ai Site-ului se face exclusiv pe propriul risc.

Dreptul nostru de a modifica acesti termeni de utilizare

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni de utilizare in orice moment. Ar trebui sa verificati aceasta pagina in mod regulat. Modificarile vor aparea pe Site si vor intra in vigoare in momentul in care le vom publica. Utilizarea in continuare a Site-ului inseamna ca sunteti de acord cu modificarile si le acceptati.

Politica noastra de confidentialitate

Politica noastra de confidentialitate contine informatii suplimentare despre modul in care datele sunt colectate, utilizate si puse la dispozitie pe sau de catre Site-ul nostru. Va incurajam sa o cititi, aici.

Gazeta Civica Proprietate intelectuala

Licenta dvs. limitata la proprietatea noastra intelectuala
Materialele utilizate si afisate pe Site, inclusiv, dar fara a se limita la text, software, fotografii, grafica, ilustratii si lucrari de arta, video, muzica si sunet, precum si nume, logo-uri, marci comerciale si marci de servicii, sunt proprietatea ORGANICS HGM SRL sau a afiliatilor sau a licentiatorilor sai si sunt protejate de drepturile de autor, marci comerciale si alte legi

Orice astfel de continut poate fi utilizat numai pentru uz personal si necomercial. Sunteti de acord sa nu modificati, reproduceti, retransmiteti, distribuiti, diseminati, vindeti, publicati, difuzati sau puneti in circulatie niciun astfel de material fara permisiunea scrisa a gazetacivica.ro

Gazetacivica.ro va acorda o licenta personala, neexclusiva, netransferabila si revocabila pentru a utiliza site-ul si orice materiale de pe site in scopuri necomerciale, sub rezerva acestor Termeni de utilizare.

Marci comerciale si logo-uri gazetacivica.ro
Termenii gazetacivica.ro, si alte marci comerciale si marci de servicii gazetacivica.ro, precum si logo-urile asociate si toate numele, logo-urile, denumirile de produse si servicii, desenele si sloganurile aferente sunt marci comerciale ale gazetacivica.ro sau ale afiliatilor sau licentiatorilor sai. Nu puteti utiliza aceste marci fara permisiunea prealabila scrisa a gazetacivica.ro

Toate celelalte denumiri, logo-uri, denumiri de produse si servicii, desene si sloganuri de pe site sunt marci comerciale ale proprietarilor respectivi.

Increderea in informatiile de pe site

Nu avem nicio obligatie si nu ar trebui sa va asteptati ca noi sa analizam continutul de pe Site, inclusiv Contributiile utilizatorilor (definite mai jos) sau contributiile contribuitorilor nostri independenti.

Despre colaboratorii nostri
Gazetacivica.ro cauta furnizori de continut in anumite domenii ca si colaboratori independenti ai Site-ului. gazetacivica.ro nu declara si nu garanteaza ca vreun colaborator a atins un anumit nivel de expertiza sau de cunostinte sau ca are calificari sau acreditari specifice, fara a se limita la subiectul la care se refera contributiile sale

In masura in care ne referim la fiecare dintre acesti colaboratori ca la un expert, trebuie sa intelegeti ca ne bazam pe informatiile pe care acestia ni le furnizeaza si nu suntem obligati sa verificam in mod independent sau sa incercam sa confirmam orice informatie pe care o furnizeaza, nici calificarile sau acreditarile acestora

De asemenea, gazetacivica.ro nu este obligata sa monitorizeze sau sa cerceteze sau sa verifice in mod independent orice continut la care acestia contribuie. Contribuitorii, chiar daca sunt caracterizati ca experti, nu sunt angajati ai gazetacivica.ro sau ai afiliatilor sai, iar gazetacivica.ro nu poate si nu reprezinta si nu garanteaza acuratetea, caracterul complet sau veridicitatea calificarilor sau a acreditarilor oricarui contribuitor, nici ale altor utilizatori ai site-ului.

Va rugam sa nu va bazati pe continutul Site-ului, inclusiv pe contributiile utilizatorilor si pe continutul contribuitorilor nostri antreprenori independenti. Continutul este furnizat doar in scopuri de informare generala si nu poate lua niciodata in considerare circumstantele si nevoile dvs. unice, personale

Recunoasteti si sunteti de acord ca orice incredere sau actiune pe care o intreprindeti in incalcarea acordului dumneavoastra cu noi va fi pe riscul dumneavoastra unic si exclusiv, iar gazetacivica.ro nu va avea nicio responsabilitate sau raspundere fata de dumneavoastra

De asemenea, recunoasteti si sunteti de acord ca comunicarile pe sau prin intermediul site-ului, fie cu furnizorii de continut, fie cu alti utilizatori, sunt pe propriul risc si nu sunt acoperite de niciun privilegiu sau obligatie de confidentialitate care s-ar putea aplica daca ati obtine propriul sfat profesional (de exemplu, medic-pacient).

Utilizari interzise ale site-ului

Puteti utiliza Site-ul numai in scopuri legale si in conformitate cu acesti Termeni de utilizare. Sunteti de acord sa nu utilizati Site-ul:

 • In orice mod care incalca orice lege sau regulament federal, statal, local sau international aplicabil.
 • In scopul exploatarii, vatamarii sau incercarii de a exploata sau vatama minorii in vreun fel, prin expunerea acestora la continut inadecvat, prin solicitarea de informatii de identificare personala sau in alt mod.
 • Pentru a transmite sau pentru a asigura trimiterea de materiale publicitare sau promotionale, inclusiv “junk mail”, “scrisori in lant”, “spam” sau orice alta solicitare similara.
 • Sa va dati drept persoana sau sa incercati sa va dati drept gazetacivica.ro, un angajat gazetacivica.ro, un alt utilizator sau orice alta persoana sau entitate (inclusiv, fara limitare, prin utilizarea de adrese de e-mail sau nume de ecran asociate cu oricare dintre cele de mai sus).
 • Sa se angajeze in orice alt comportament care restrictioneaza sau inhiba utilizarea sau bucuria de utilizare a site-ului de catre oricine sau care, dupa cum am stabilit noi, poate dauna gazetacivica.ro sau utilizatorilor site-ului sau ii poate expune la raspundere.

In plus, sunteti de acord sa nu:

 • “Sa faceti Scrape” sau sa dezagregati date de pe Site (fie prin mijloace manuale sau automate) pentru orice scop comercial, de marketing sau de compilare sau imbunatatire a datelor.
 • Introduceti virusi, troieni, cod malitios, sau alte materiale rau intentionate sau daunatoare din punct de vedere tehnologic.
 • Sa incercati sa obtineti acces neautorizat, sa interveniti, sa deteriorati sau sa intrerupeti orice parte a Site-ului, serverul pe care este stocat Site-ul sau orice server, calculator sau baza de date conectata la Site.
 • Sa incerce in alt mod sa interfereze cu buna functionare a Site-ului.

Continutul pe care il puneti la dispozitie pe site

Contributii ale utilizatorilor
Site-ul poate contine panouri de mesaje, camere de chat, pagini web sau profiluri personale, forumuri, panouri de afisaj si alte caracteristici interactive (denumite in mod colectiv “Servicii interactive”) care permit utilizatorilor sa posteze, sa trimita, sa publice, sa afiseze sau sa transmita altor utilizatori sau altor persoane (denumite in continuare “postare”) continut sau materiale (denumite in mod colectiv “Contributii ale utilizatorilor”) pe sau prin intermediul site-ului.

Daca dezvaluiti in mod voluntar informatii personale (de exemplu, numele de utilizator, adresa de e-mail) pe Site, cum ar fi pe un forum, o camera de chat sau pe orice alte pagini generate de utilizatori sau membri, aceste informatii pot fi vizualizate in motoarele de cautare, colectate si utilizate de alte persoane si pot avea ca rezultat contactul nesolicitat din partea altor parti. Va sfatuim sa nu postati informatii personale sau alte informatii sensibile pe Site-ul nostru.

Orice contributie a utilizatorului pe care o postati pe Site va fi considerata neconfidentiala si neprotejata. Furnizand orice Contributie a utilizatorului pe Site, ne acordati noua si afiliatilor si furnizorilor nostri de servicii, precum si fiecaruia dintre licentiatii, succesorii si cesionarii lor si ai nostri respectivi dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, executa, afisa, distribui si dezvalui in alt mod tertilor orice astfel de material in orice scop.

Declarati si garantati ca:

 • Detineti sau controlati toate drepturile asupra Contributiilor utilizatorului si aveti dreptul de a acorda licenta acordata mai sus noua si afiliatilor si furnizorilor nostri de servicii, precum si fiecaruia dintre licentiatii, succesorii si cesionarii lor si ai nostri respectivi.
 • Toate Contributiile dvs. de utilizator respecta si vor respecta acesti Termeni de utilizare.

Intelegeti si recunoasteti ca sunteti responsabil pentru orice Contributii ale utilizatorului pe care le trimiteti sau la care contribuiti, iar dumneavoastra, si nu Compania, aveti intreaga responsabilitate pentru un astfel de continut, inclusiv legalitatea, fiabilitatea, acuratetea si caracterul adecvat al acestuia. Nu suntem raspunzatori si nu suntem raspunzatori fata de nicio terta parte pentru continutul sau acuratetea contributiilor utilizatorului postate de dumneavoastra sau de orice alt utilizator al site-ului.

Monitorizare si aplicare; reziliere
Avem dreptul de a:

 • Sa eliminam sau sa refuzam sa publicam orice Contributii ale utilizatorilor pentru orice motiv sau fara motiv, la discretia noastra exclusiva.
 • Sa luam orice masura cu privire la orice Contributie a utilizatorului pe care o consideram necesara sau adecvata la propria noastra discretie, inclusiv in cazul in care consideram ca o astfel de Contributie a utilizatorului incalca Termenii de utilizare, inclusiv standardele de continut de mai jos, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau alt drept al oricarei persoane sau entitati, ameninta siguranta personala a utilizatorilor Site-ului sau a publicului sau ar putea crea raspundere pentru Companie.
 • Dezvaluirea identitatii dumneavoastra sau a altor informatii despre dumneavoastra catre orice terta parte care sustine ca materialul postat de dumneavoastra incalca drepturile acestora, inclusiv drepturile de proprietate intelectuala sau dreptul la intimitate.
 • Sa luati masurile legale corespunzatoare, inclusiv, fara a se limita la, sesizarea organelor de drept, pentru orice utilizare ilegala sau neautorizata a Site-ului.
 • Sa va rezilieze sau sa va suspende accesul la tot sau la o parte a Site-ului pentru orice motiv sau fara motiv, inclusiv, dar fara a se limita la, orice incalcare a acestor Termeni de utilizare.

Fara a limita cele de mai sus, avem dreptul de a coopera pe deplin cu orice autoritati de aplicare a legii sau ordin judecatoresc care ne solicita sau ne ordona sa dezvaluim identitatea sau alte informatii legate de orice persoana care posteaza materiale pe sau prin intermediul Site-ului

RENUNȚAȚI ȘI EXONERAȚI DE RĂSPUNDERE COMPANIA ȘI AFILIAȚII, TITULARII DE LICENȚE ȘI FURNIZORII DE SERVICII AI ACESTEIA DE ORICE PRETENȚII REZULTATE DIN ORICE ACȚIUNE INTREPRINSĂ DE ORICARE DINTRE PĂRȚILE MENȚIONATE ANTERIOR IN TIMPUL SAU CA URMARE A INVESTIGAȚIILOR SALE ȘI DIN ORICE ACȚIUNE INTREPRINSĂ CA O CONSECINȚĂ A INVESTIGAȚIILOR EFECTUATE FIE DE CĂTRE COMPANIE/PĂRȚILE RESPECTIVE, FIE DE CĂTRE AUTORITĂȚILE DE APLICARE A LEGII.

Cu toate acestea, nu ne putem si nu ne angajam sa analizam toate materialele inainte de a fi postate pe site si nu putem asigura eliminarea prompta a materialelor reprobabile dupa ce au fost postate. In consecinta, nu ne asumam nicio raspundere pentru orice actiune sau inactiune in ceea ce priveste transmisiunile, comunicarile sau continutul furnizat de orice utilizator sau terta parte. Nu avem nicio raspundere sau responsabilitate fata de nimeni pentru executarea sau neexecutarea activitatilor descrise in aceasta sectiune.

Standarde de continut
Aceste standarde de continut se aplica tuturor contributiilor utilizatorilor si utilizarii Serviciilor interactive. Contributiile utilizatorilor trebuie sa respecte in intregime toate legile si reglementarile federale, statale, locale si internationale aplicabile. Fara a limita cele de mai sus, Contributiile utilizatorului nu trebuie sa:

 • Sa contina materiale defaimatoare, obscene, indecente, abuzive, ofensatoare, hartuitoare, violente, pline de ura, incendiare sau in orice alt mod inacceptabile.
 • Sa promoveze materiale sexuale explicite sau pornografice, violenta sau discriminare pe baza de rasa, sex, religie, nationalitate, handicap, orientare sexuala sau varsta.
 • Sa incalce vreun brevet, marca comerciala, secret comercial, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale oricarei alte persoane.
 • Sa incalce drepturile legale (inclusiv drepturile de publicitate si de confidentialitate) ale altora sau sa contina orice material care ar putea da nastere la raspundere civila sau penala in conformitate cu legile sau reglementarile aplicabile sau care ar putea fi in conflict cu acesti Termeni de utilizare si cu Politica noastra de confidentialitate.
 • Sa fie de natura sa insele orice persoana.
 • Sa promoveze orice activitate ilegala sau sa sustina, sa promoveze sau sa asiste la orice act ilegal.
 • Sa provoace neplaceri, neplaceri sau anxietate inutila sau sa fie de natura sa deranjeze, sa hartuiasca, sa stanjeneasca, sa alarmeze sau sa deranjeze orice alta persoana.
 • Sa va dati drept o persoana sau sa va prezentati in mod fals identitatea sau afilierea la o persoana sau organizatie.
 • Sa promovati activitati comerciale sau vanzari, cum ar fi concursuri, tombole si alte promotii de vanzari, troc sau publicitate.
 • Sa dea impresia ca emana de la sau sunt aprobate de noi sau de orice alta persoana sau entitate, daca nu este cazul.

Despagubirea dumneavoastra fata de noi

Sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati si sa exonerati de raspundere gazetacivica.ro, precum si pe functionarii, directorii, proprietarii, angajatii, agentii, furnizorii de informatii, afiliatii, licentiatorii si titularii de licente (colectiv, “Partile despagubite”) de orice raspundere si costuri, inclusiv, dar fara a se limita la, onorariile rezonabile ale avocatilor, suportate de Partile despagubite in legatura cu orice reclamatie care rezulta din

 • (a) oricaror contributii ale utilizatorilor sau
 • (b) incalcarii de catre dumneavoastra sau de catre orice utilizator al contului dumneavoastra a acestor Termeni de utilizare sau a oricaror declaratii, garantii si angajamente continute in acesti Termeni de utilizare

Veti coopera pe deplin si in mod rezonabil in apararea oricarei astfel de reclamatii. gazetacivica.ro isi rezerva dreptul de a-si asuma, pe propria cheltuiala, apararea si controlul exclusiv al oricarei probleme care face obiectul despagubirii din partea dumneavoastra.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE PRIVIND GARANȚIA

SITE-UL ESTE FURNIZAT “AȘA CUM ESTE”, FĂRĂ GARANȚII DE NICIUN FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANȚIILE DE TITLU SAU GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE SAU DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP, ALTELE DECÂT CELE IMPUSE DE ȘI CARE NU POT FI EXCLUSE, RESTRICȚIONATE SAU MODIFICATE IN CONFORMITATE CU LEGILE APLICABILE ACESTOR CONDIȚII DE UTILIZARE

NU APROBĂM ȘI NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU ACURATEȚEA SAU FIABILITATEA ORICĂREI OPINII, SFATURI SAU DECLARAȚII DE PE SITE. INFORMAȚIILE, FAPTELE ȘI OPINIILE FURNIZATE NU INLOCUIESC CONSILIEREA PROFESIONALĂ.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI ESTE PE PROPRIUL DVS. RISC. NICI ORGANICS HGM ȘI NICI UNA DINTRE FILIALELE, DIVIZIILE, AFILIAȚII, AGENȚII, REPREZENTANȚII SAU LICENȚIATORII SĂI (INCLUSIV CONTRACTANȚII NOȘTRI INDEPENDENȚI) NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI FAȚĂ DE DVS. SAU FAȚĂ DE ORICINE ALTCINEVA PENTRU ORICE PIERDERE SAU VĂTĂMARE SAU PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, INDIRECTE, CONSECVENTE, SPECIALE, PUNITIVE SAU SIMILARE CARE DECURG DIN ACCESUL DVS. LA SITE SAU DIN UTILIZAREA ACESTUIA. SAU DIN INCAPACITATEA DVS. DE A ACCESA SAU DE A UTILIZA SITE-UL ȘI INFORMAȚIILE DISPONIBILE PE SITE SAU CARE DECURG DIN ORICE ACȚIUNE INTREPRINSĂ CA RĂSPUNS LA SAU CA URMARE A ORICĂROR INFORMAȚII DISPONIBILE PE SITE.

RENUNȚAȚI PRIN PREZENTA LA ORICE PRETENȚII IMPOTRIVA ORGANICS HGM ȘI A FILIALELOR, DIVIZIILOR, AFILIAȚILOR, AGENȚILOR, REPREZENTANȚILOR ȘI LICENȚIATORILOR SĂI (INCLUSIV A COLABORATORILOR NOȘTRI ANTREPRENORI INDEPENDENȚI) CARE DECURG DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI ȘI A INFORMAȚIILOR DISPONIBILE PE ACESTA.

Legaturi, reclame, site-uri web si continut de la terte parti

Nu analizam si nu monitorizam site-urile web, reclamele sau alte mijloace de comunicare legate sau disponibile prin intermediul site-ului si nu suntem responsabili pentru continutul unor astfel de reclame ale unor terte parti sau site-uri web legate

Inainte de a achizitiona produse sau servicii de la terti descrise pe Site, va sfatuim sa verificati preturile, calitatea produselor si alte informatii necesare pentru a face o achizitie in cunostinta de cauza

Nici gazetacivica.ro, nici societatea-mama sau oricare dintre filialele, diviziile, afiliatii, agentii, reprezentantii sau licentiatorii sai nu vor avea nicio raspundere in urma achizitiilor de produse sau servicii de la terti pe baza informatiilor furnizate pe site si nu vom primi sau examina reclamatiile referitoare la astfel de achizitii.

Litigii

Acesti Termeni de utilizare si orice litigii care decurg din sau au legatura cu Site-ul vor fi guvernate, interpretate si aplicate in conformitate cu legile Uniunii Europene (fara a se tine cont de principiile conflictului de legi). In cazul unui astfel de litigiu, sunteti de acord in mod irevocabil cu jurisdictia si locul de desfasurare exclusiva in instantele situate in UE.

ORICE CAUZĂ DE ACȚIUNE SAU RECLAMAȚIE PE CARE O PUTEȚI AVEA IN LEGĂTURĂ CU ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU CU SITE-UL TREBUIE SĂ FIE INIȚIATĂ IN TERMEN DE UN (1) AN DE LA DATA LA CARE A APĂRUT CAUZA ACȚIUNII, IN CAZ CONTRAR, O ASTFEL DE CAUZĂ DE ACȚIUNE SAU RECLAMAȚIE ESTE PRESCRISĂ PERMANENT ȘI, PRIN PREZENTA, SUNTEȚI DE ACORD SĂ RENUNȚAȚI LA O ASTFEL DE CAUZĂ DE ACȚIUNE SAU RECLAMAȚIE DUPĂ ACEASTĂ DATĂ.

Renuntare si divizibilitate

Nicio renuntare de catre gazetacivica.ro la vreun termen sau conditie stabilita in acesti Termeni de utilizare nu va fi considerata o renuntare ulterioara sau continua la un astfel de termen sau conditie sau o renuntare la orice alt termen sau conditie, iar orice esec al gazetacivica.ro de a afirma un drept sau o dispozitie in cadrul acestor Termeni de utilizare nu va constitui o renuntare la un astfel de drept sau dispozitie.

In cazul in care o instanta de judecata sau un alt tribunal de jurisdictie competenta considera ca orice dispozitie din acesti Termeni de utilizare este invalida, ilegala sau inaplicabila din orice motiv, respectiva dispozitie va fi eliminata sau limitata in masura minima astfel incat restul dispozitiilor din Termenii de utilizare sa ramana in vigoare si sa produca efecte depline.

Intregul acord

Termenii de utilizare constituie singurul si intregul acord dintre dumneavoastra si gazetacivica.ro in ceea ce priveste site-ul si inlocuiesc toate intelegerile, acordurile, declaratiile si garantiile anterioare si contemporane, atat scrise, cat si orale, cu privire la site.

Politica DMCA

Gazetacivica.ro se ocupa de incalcarea drepturilor de autor in conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Nu aveti voie sa postati, sa incarcati sau sa plasati in alt mod pe site niciun continut sau informatie care apartine unei terte parti, cu exceptia cazului in care aveti dreptul legal de a face acest lucru.

Daca credeti cu buna credinta ca lucrarea dvs. protejata de drepturi de autor a fost reprodusa pe site-ul nostru fara permisiune intr-un mod care constituie o incalcare a drepturilor de autor, puteti notifica agentul nostru desemnat pentru drepturile de autor prin e-mail la Contact@vavedem.ro. Aceste informatii de contact sunt doar pentru suspiciunea de incalcare a drepturilor de autor. Va rugam sa includeti urmatoarele:

 • Semnatura dvs. fizica sau electronica.
 • Identificarea lucrarii protejate prin drepturi de autor despre care considerati ca a fost incalcata sau, daca reclamatia implica mai multe lucrari de pe Site, o lista reprezentativa a acestor lucrari.
 • Identificarea materialului pe care considerati ca a fost incalcat, intr-un mod suficient de precis pentru a ne permite sa localizam materialul respectiv, cum ar fi URL-ul exact (pagina web) pe care a aparut, impreuna cu orice copii pe care le aveti de pe acea pagina web.
 • Informatii adecvate care sa ne permita sa va contactam (inclusiv numele dumneavoastra, adresa postala, numarul de telefon si adresa de e-mail).
 • O declaratie ca aveti convingerea de buna credinta ca utilizarea materialului protejat prin drepturi de autor nu este autorizata de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege.
 • O declaratie, sub sanctiunea de sperjur, ca informatiile din notificarea scrisa sunt corecte si ca sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului drepturilor de autor.
 • Va rugam sa fiti constient de faptul ca, in cazul in care, cu buna stiinta, faceti declaratii false in mod material ca materialul sau activitatea de pe site incalca drepturile dumneavoastra de autor, puteti fi tras la raspundere pentru daune (inclusiv costurile si onorariile avocatilor).

Politica gazetacivica.ro este de a dezactiva conturile utilizatorilor care posteaza in mod repetat materiale care incalca drepturile de autor pe site.

Orientari privind publicitatea

Aceste Linii directoare privind publicitatea (“Linii directoare”) stabilesc standardele care guverneaza plasarea de reclame si continut sponsorizat (colectiv, “Reclame”) de catre orice agent de publicitate, agentie sau furnizor de tehnologie cu care gazetacivica.ro. are parteneriate (colectiv, “Agenti de publicitate”).

Agentii de publicitate trebuie sa respecte aceste Linii directoare atunci cand plaseaza anunturi, inclusiv anunturi achizitionate in conformitate cu Termenii si conditiile standard AAAA/IAB, pe site-urile web sau proprietatile mobile detinute sau controlate de ORGANICS HGM, inclusiv gazetacivica.ro (denumite “gazetacivica.ro.”).

Aceste Linii directoare au scopul de a oferi parametrii generali pentru Advertiseri in legatura cu creativitatea si continutul anunturilor servite pe OrgancsFood. Ele nu sunt exhaustive si nu abordeaza fiecare situatie sau problema care poate aparea in cursul activitatii, in special avand in vedere rata de schimbare in cadrul industriei media si de publicitate. In consecinta, aceste Linii directoare pot fi modificate din cand in cand, la discretia exclusiva a paginii gazetacivica.ro.

Advertiserii sunt responsabili pentru intelegerea si respectarea tuturor legilor si reglementarilor aplicabile, inclusiv a liniilor directoare ale FTC privind publicitatea, dezvaluirea publicitatii native, confidentialitatea si securitatea datelor. Toate reclamele trebuie sa fie corecte, veridice si sa se distinga clar de continutul editorial

Agentii de publicitate sunt responsabili pentru a se asigura ca toate anunturile si afirmatiile aferente sunt justificate in mod adecvat. In plus, agentii de publicitate trebuie sa respecte Orientarile privind continutul interzis si Standardele suplimentare pentru agentii de publicitate, care sunt incorporate in aceste orientari si prezentate mai jos.

Anunturile servite prin intermediul retelelor sau al schimburilor sunt revizuite in mod regulat si, pe langa orice alte cai de atac pe care gazetacivica.ro le poate avea, gazetacivica.ro isi rezerva dreptul de a elimina, fara preaviz, orice anunt care nu respecta aceste Linii directoare, indiferent daca anuntul a fost acceptat anterior de gazetacivica.ro.

Continut interzis

Anunturile nu pot contine sau promova urmatoarele:

 • Droguri/Alcool/Tabac. Anunturile nu pot promova drogurile ilegale, abuzul de substante ilegale, abuzul de medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala, consumul de alcool (cu exceptia berii si a vinului) sau de produse din tutun, sau orice accesorii aferente acestora. Sunt permise produsele si serviciile legale care promoveaza renuntarea la produsele legate de tutun.
 • Arme/violenta. Anunturile nu pot promova utilizarea, distributia sau fabricarea de arme de foc, munitii, explozibili, articole pirotehnice sau alte arme. Anunturile nu pot promova violenta, cruzimea sau raul fizic sau emotional asupra oricarei persoane sau animale.
 • Activitati ilegale/jocuri de noroc. Anunturile nu pot promova activitati ilegale sau alte activitati dubioase care pot fi ilegale in una sau mai multe jurisdictii, inclusiv, dar fara a se limita la hacking, contrafacere sau alte activitati care pot incalca proprietatea intelectuala, confidentialitatea, publicitatea sau drepturile contractuale ale altora. Anunturile nu pot contine sau promova continut legat de escrocherii, scheme financiare, scheme piramidale sau alte oportunitati financiare sau de investitii frauduloase sau ilegale. Anunturile nu pot promova cazinouri, jocuri de noroc, pariuri, jocuri cu numere, pariuri sportive sau financiare. Sunt permise anunturile care promoveaza loteriile de stat.
 • Ura/Intoleranta/Discriminare. Anunturile nu pot contine sau promova discursul de ura, atacurile personale sau discriminarea fata de orice persoana, grup, tara sau organizatie.
 • Obscenitate/indecenta/profanitate. Anunturile nu pot contine sau promova cuvinte, imagini, sunete, videoclipuri sau alt continut obscen, indecent, profanator sau ofensator.
 • Politic/religios. Anunturile nu pot contine discursuri ostile, ofensatoare, inflamatorii sau pline de ura legate de subiecte sau grupuri politice sau religioase. Anunturile nu trebuie sa exploateze subiecte politice, sociale sau religioase controversate in scopuri comerciale.
 • Continut sexual sau pentru adulti. Anunturile nu pot include nuditate totala sau partiala, reprezentari de persoane in pozitii explicite sau activitati care sunt prea sugestive sau provocatoare din punct de vedere sexual. Anunturile nu vor contine texte sau imagini care expun pe cineva sau ceva implicat in acte sexuale explicite sau in comportamente lascive si obscene. Anunturile nu pot promova escorte, intalniri, mesaje erotice, pornografie sau alte produse sau servicii sexuale.
 • Dispret/Defaimare. Anunturile nu pot contine informatii denigratoare sau defaimatoare sau continut care tinde sa afecteze reputatia gazetacivica.ro sau a oricarei alte persoane, grup sau organizatie.
 • Reprezentari grosolane. Anunturile nu pot contine sau promova continuturi grosolane, vulgare, degradante sau care pot soca sau dezgusta.
 • Militantism/Extremism. Anunturile nu pot contine sau promova comportamente extrem de agresive si combative sau masuri politice ilegale, inclusiv indivizi sau grupuri care pledeaza pentru violenta ca mijloc de a-si atinge obiectivele.
 • Continut sensibil. Anunturile nu pot viza categorii sensibile, cum ar fi statutul financiar, conditiile medicale, sanatatea mintala, cazierul judiciar, afilierea politica, varsta, originea rasiala sau etnica, afilierea sau convingerile religioase sau filozofice, comportamentul sau orientarea sexuala sau apartenenta sindicala.
 • Bunuri/servicii gratuite. Anunturile nu pot distribui sau promite sa distribuie bunuri si servicii gratuite.
 • Destinate copiilor. Anunturile nu pot viza in mod specific copiii, inclusiv prin intermediul desenelor animate sau al altor continuturi similare.
 • Afirmatii neverificabile. Reclamele nu pot face afirmatii confuze pe care consumatorii rezonabili nu le pot intelege si evalua cu usurinta
 • Imagini inainte/dupa. Anuntul nu poate prezenta imagini “inainte si dupa” sau imagini care contin rezultate neasteptate sau improbabile.
 • Afirmatii privind sanatatea si siguranta. Anunturile nu pot promova actiuni care pot dauna sanatatii, cum ar fi bulimia, anorexia, consumul excesiv de alcool sau de droguri. Anunturile nu pot face afirmatii despre sanatate care nu sunt clar justificate. Advertiserilor li se poate cere sa prezinte documente justificative pentru a sustine afirmatiile despre produsele lor.
 • Inducerea in eroare/Fals/inselator: Anunturile nu pot contine informatii sau continut potential inselator, fals sau inselator, inclusiv continut menit sa genereze clicuri in mod inselator, cum ar fi butoanele false de “inchidere”.
 • Concurenta fata de gazetacivica.ro/Afiliati. Anunturile nu pot promova concurenti directi ai gazetacivica.ro sau oricare dintre societatile-mama, afiliate, subsidiare sau alte entitati conexe ale acesteia.

Standarde suplimentare

Agentii de publicitate si anunturile trebuie sa respecte urmatoarele standarde:

 • Audio/Animare. Anunturile nu pot include audio sau animatii care sa deranjeze prea mult si care sa fie redate automat.
 • Popup-uri/descarcari. Anunturile nu pot include anunturi de tip “lead”, straturi plutitoare, pop-up-uri, sondaje sau orice descarcari digitale.
 • Software rau intentionat. Anunturile nu pot contine coduri malitioase, inclusiv malware, spyware, troieni, bug-uri sau virusi.
 • Phishing. Anunturile nu trebuie sa prinda in capcana sau sa pacaleasca un utilizator pentru a-l convinge sa ofere bani sau orice alte informatii despre conturi, personale sau sensibile.
 • Separare. Anunturile trebuie sa contina borduri clare si sa fie afisate astfel incat sa nu faca parte in mod inconfundabil din continutul site-ului gazetacivica.ro.
 • Compatibilitate. Anunturile trebuie sa functioneze in mod uniform atat pe formatele Apple si PC, cat si pe cele mai importante browsere de internet.
 • Independenta. Anunturile nu trebuie sa para sa compromita sau sa influenteze independenta editoriala a gazetacivica.ro fata de agentii de publicitate.
 • Aprobari. Anunturile nu trebuie sa creeze sau sa implice existenta unei aprobari de catre gazetacivica.ro a vreunui produs, serviciu sau organizatie.
 • Pagini de aterizare. Paginile de destinatie asociate cu anunturile trebuie sa corespunda apelului la actiune al anunturilor si sa nu se angajeze in “momeala si schimbare”.
 • Proprietatea intelectuala. Anunturile nu pot utiliza niciun drept de autor, marca comerciala, marca de serviciu, secret comercial, brevet sau alte drepturi de proprietate gazetacivica.ro, sau ale oricarei terte parti, fara o autorizatie prealabila scrisa. Agentii de publicitate nu pot modifica sau interfera cu lizibilitatea sau afisarea oricarei marci comerciale, logo-uri sau modele gazetacivica.ro.
 • Colectarea datelor. Anunturile nu pot include formulare cu casuta deschisa pentru a inregistra utilizatorii sau pentru a colecta informatii de identificare personala. Anunturile nu pot colecta si vinde liste de corespondenta fara permisiunea expresa a utilizatorilor. Agentii de publicitate nu pot colecta informatii de identificare personala de la utilizatorii gazetacivica.ro si nici nu pot plasa cookie-uri, applet-uri sau alte fisiere similare – daca aceste fisiere transmit informatii de identificare personala agentilor de publicitate – pe computerele desktop sau dispozitivele mobile ale utilizatorilor gazetacivica.ro. Agentii de publicitate trebuie sa manipuleze datele cu atentia cuvenita, sa nu utilizeze in mod abuziv datele pe care sunt autorizati sa le colecteze si nici sa colecteze date in scopuri neclare sau fara masuri de securitate adecvate.

Continut licentiat si al tertilor

Continutul licentiat sau al tertilor este analizat cu atentie de catre echipa editoriala gazetacivica.ro pentru a se asigura ca este in concordanta cu politicile si standardele noastre. Orice astfel de continut este etichetat pentru a va notifica sursa acestuia.

Recomandari de produse

Internetul ofera consumatorilor o gama nesfarsita de optiuni, punand milioane de produse la indemana dumneavoastra, iar noi dorim sa facem tot ce putem pentru a simplifica pasii pe care trebuie sa ii faceti pentru a gasi ceea ce cautati rapid si fiabil.

Redactorii si editorii experti din echipa de recenzii de produse de la gazetacivica.ro ii ajuta pe utilizatorii nostri sa ia cele mai bune decizii de achizitie prin parcurgerea obsesiva a peisajului de vanzare cu amanuntul (atat online, cat si in afara acestuia) pentru a identifica si cerceta cele mai bune produse pentru stilul de viata sanatos si pentru familia dumneavoastra

Primim un comision de afiliere pentru unele dintre produsele pe care le recomandam, dar nu toate, daca decideti sa faceti clic pe site-ul comerciantului si sa faceti o achizitie.

Incredere: Scriitorii si testatorii nostri independenti aleg produsele care sunt cele mai bune din categoria lor si nu cunosc termenii niciunuia dintre parteneriatele noastre de afiliere, asa ca puteti fi siguri ca primiti recomandari autentice si de incredere

In plus, noi cumparam toate produsele pe care le testam din banii nostri si nu acceptam niciodata nimic gratuit de la producatori. Vrem sa ne asiguram ca va oferim cel mai impartial feedback pe care il putem oferi.

Continutul produsului: Listele de recomandari sunt scrise de scriitori cu experienta in domeniu in fiecare categorie de produse. Produsele recomandate variaza de la cele mai ieftine la cele care merita o rasplata si nu sunt favorizate din cauza loialitatii fata de un anumit retailer sau marca

Ne straduim sa recomandam produse de la companii de incredere care ofera servicii exemplare pentru clienti, astfel incat sa aveti parte de o experienta de cumparare fara probleme. Disponibilitatea produselor este verificata zilnic de o echipa de editori dedicati.

Dupa ce o lista este publicata, aceasta este revizuita in mod regulat si actualizata, daca este necesar, pentru a ne asigura ca recomandarile existente sunt proaspete, exacte si utile.

Daca aveti intrebari, comentarii sau opinii pe care doriti sa le impartasiti cu echipa noastra de recenzii de produse, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@gazetacivica.ro.

Cum sa ne contactati

Acest Site este un brand ORGANICS HGM, detinut si operat de ORGANICS HGM SRL. cu sediul in Sabinelor 117 BUCUREȘTI.

Toate celelalte feedback-uri, comentarii, cereri de asistenta tehnica si alte comunicari legate de Site trebuie adresate la: contact@gazetacivica.ro.

Va multumim!.