duminică, iunie 16, 2024

Un viceprimar din judetul Vaslui s-a implicat intr-o RELAȚIE cu o femeie casatorita din localitate

Share

Viceprimarul din comuna Duda Epureni, judeţul Vaslui, este acuzat ca a a avut o relatie cu o localnica maritata, mama a doi copii. Toata comuna stia de idila lor, mai puţin soţul femeii.

Barbatul a descoperit ca era inşelat dupa ce soţia sa si-a uitat telefonul in camera si astfel a reuşit sa citeasca schimbul de mesaje dintre ei. Cei doi soti s-au certat violent, iar femeia a parasit casa cu copilul cel mic, iar el a ramas acasa cu celalalt minor.

Ulterior, barbatul s-a dus la primarie sa ceara socoteala, insa viceprimarul nu a vrut sa discute cu el.

„Eu nu ma las, pana ce viceprimarul nu va sta fata in fata cu mine, ca sa imi explice de ce mi-a stricat casa. Ma duc la Primarie zi de zi, pana imi va da o explicatie”, a spus soţul inşelat, pentru Vremea Noua.

La randul sau, viceprimarul se apara spunand ca sunt doar speculaţii şi ca sotia barbatului este in masura sa faca lumina in acest caz. Și a facut, negand relatia…

„Domnul viceprimar nu are nicio treaba cu mine, nu s-a bagat in casnicia mea si nu stiu de ce s-au inventat atatea minciuni. Eu am plecat de acasa din cauza sotului, care m-a batut”, a spus femeia.

Totusi, soţul sau spune ca are probe şi imagini de pe anumite camere de supraveghere, care confirma relatia extraconjugala a sotiei sale.

Sursa FOTO – caracter ilustrativ: pexels.com
Sursa link

Citeste si
Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2024: Vărsătorii pot avea conflicte acute cu partenerii de orice fel, cu tonuri accentuate, replici și alte elemente dramatice

Citeste si...

[wp-rss-aggregator]

Citeste si...